Coachprogramma voor ouder en kind

De kracht van affirmaties: Meer zelfvertrouwen voor je kind in maar 5 minuten per dag!

Als kinderen niet lekker in hun vel zitten…

Als kinderen (teveel) stress ervaren, kan dat veel impact hebben op hun dagelijks leven en hun ontwikkeling. Zij kunnen dan terugvallen in jong gedrag, boosheid, druk of juist teruggetrokken gedrag.

Daarbij groeit er onbewust bij hen vaak de overtuiging dat ze niet goed genoeg zijn of niet waardevol zijn. Deze kinderen voelen zich vaak niet gezien.

Dat heeft o.a. weer gevolgen voor de leerontwikkeling op school, de sfeer in huis en in de omgang met anderen, hetgeen de problematiek alleen maar versterkt. 

Ik zie dit zo veel om mij heen, dat ik besloten heb om hier een positieve verandering in te brengen.

Hoe zou het zijn om je kind hiermee te kunnen helpen, in slechts 5 minuten per dag, terwijl hij slaapt?

Ik leer jou hoe je zelf via het onbewuste bij jouw kind het tij kunt keren.

Mijn naam is Annemiek Wils. Ik ben samen met mijn man de ouders van onze twee adoptiekinderen.

Zij hebben in hun jonge leventje al heel wat meegemaakt. Eén van de tools die hen heel goed geholpen heeft, is dit laagdrempelige en effectieve programma wat nieuw (nog onbekend) is in Nederland.

Dit heeft er mede voor gezorgd dat onze kinderen positiever in het leven staan, dat ze beter met situaties kunnen omgaan en dat het contact met anderen gemakkelijker verloopt.

Als ouder is het zo fijn om te zien dat het goed gaat met je kind. Dat neemt zoveel zorgen weg. En dat gun ik jou en jouw kind ook!

Maak kennis met Sleeptalk!, affirmaties die het onderbewuste van je kind positief beinvloeden als hij slaapt.

Met Sleeptalk! worden kinderen binnen afzienbare tijd stabieler, vrolijker en bewegen gemakkelijker mee met de ups & downs van het leven. Er komt weer ruimte voor ontwikkeling, rust en harmonie in het gezin. Wil jij dat ook voor jouw kind?

Hoe werkt Sleeptalk! nou eigenlijk?

Sleeptalk! is een methode waarbij je je kind, terwijl het slaapt, toespreekt. Onbewust pikt het de boodschap op waarmee je een mooie basis neerlegt om vanuit daar weer stappen te durven zetten. Het duurt maar 5 minuten per dag!

 

De voordelen van Sleeptalk!

Slechts een dagelijkse tijdsinvestering van 5 min
Je kind merkt er niets van want het slaapt
Snelle resultaten
Je hoeft er niet je huis voor uit

Voor wie?

Ouders van kinderen in de leeftijd van 0 – ca 10 jaar

Ouders die zien dat hun kind een zetje in de rug nodig hebben
Ouders die hun kind een goede stevige basis willen meegeven

Fantastische resultaten van andere ouders en hun kinderen

“Mijn zoon gaat gemakkelijker naar school en komt vrolijker thuis”

“Ze ervaart minder druk en laat nu alles gemakkelijker van zich af glijden”
“Hij legt de lat voor zichzelf niet meer zo hoog, daardoor lukt hem nu ook veel meer”
“Het spelen met andere kinderen gaat veel beter nu”
“We maken eindelijk zelf ook weer normale nachten”

Jouw zoon of dochter voelt zich weer gezien, zit weer lekker in zijn/haar vel, ontwikkelt zich weer op alle fronten en kan een stralende toekomst tegemoet gaan!

Wat houdt het coachprogramma in?

Dit coachprogramma van 3 maanden zorgt ervoor dat jij als moeder steviger gaat staan en je daarnaast je kind gaan begeleiden bij zijn of haar groei.

Jij, als ouder, bent dé aangewezen persoon die jouw kind zoveel kracht, liefde en veiligheid kan bieden. Hoe mooi is het dan dat juist jij jouw kind kan helpen en dat je daarmee de onderlinge band met je kind versterkt?

Samen gaan we 3 maanden aan de slag. Het is niet moeilijk, iedereen kan het, en je hoeft je kind niet mee te sleuren naar de zoveelste therapeut.

Jouw zoon of dochter voelt zich weer gezien, zit weer lekker in zijn/haar vel, ontwikkelt zich weer op alle fronten en kan weer een stralende toekomst tegemoet gaan. Het programma duurt 3 maanden en er is genoeg persoonlijke begeleiding waar nodig.

Persoonlijke begeleiding!

We starten met een sessie voor uitleg van het programma. Je krijgt de affirmaties en leert wat je wél en niet moet doen.

Daarnaast krijg je elke maand via skype of zoom een contactmoment om te kijken hoe het met jou en je kind gaat.

Ik ben jouw stok achter de deur de komende drie maanden en help je waar nodig!

Zelf aan de slag!

Je start met een nul-meting, waarin we gaan kijken waar je kind nu staat. Vervolgens moet je natuurlijk zelf aan de slag om iedere dag 5 minuten lang de affirmaties te zeggen als je kind lekker slaapt.

Als je dit een 3 maanden doet, ga je echt verschil merken. We sluiten het traject af met een nieuwe meting waarin we kijken wat er veranderd is.

We doen het samen!

Met jou zijn er nog tientallen andere moeders die ook worstelen en willen dat het beter gaat met hun kind. Ieder met zijn eigen verhaal. Daarom is er een Facebookgroep waarin we dagelijks contact hebben en je elkaar kunt ondersteunen

Praktische informatie

Dit Sleeptalk! Coachprogramma is helemaal online. Je hoeft er dus de deur niet voor uit en het kost je maar 5 minuten per dag, als je kind slaapt. Er is vollop begeleiding waar nodig.

Start: dinsdag 2 oktober 2018 van 21.00 – 22.00 uur

Melden zich door jou 3 andere ouders aan voor dit traject, dan ontvang jij een gratis mini-Luisterkindafstemming cadeau.

 

Aanmelden voor het Sleeptalk! Programma!

<< ik wil liever eerst even contact >>

Vragen waar je vast antwoord op wil

Waarom doe je dit als je kind slaapt?
Door krachtige affirmaties uit te spreken als je kind slaapt, heb je meteen toegang tot het onderbewuste. Je hersenen zijn dan actief op een ander niveau. In je onderbewuste zitten je patronen en overtuigingen opgeslagen. Je kunt dus als het ware een nieuwe overtuiging programmeren. Als je kind wakker is, kan dit niet.
Wat als mijn kind dan wakker wordt?
In het programma leg ik je ook uit hoe je ervoor kunt zorgen dat je kind blijft slapen tijdens de affirmaties en hoe je met dit soort situaties om kunt gaan. Je hoeft je hier dus eigenlijk niet druk over te maken!
Mijn kind slaapt bij broer of zus of bij ons op de kamer.
Ook dit hoeft helemaal geen probleem te zijn! In het programma vertel ik je hierover. Als je toch twijfelt, neem dan even contact op, dan leg ik je meer uit.
Mijn kind heeft moeite met inslapen, wat nu?
Dat is helemaal niet erg. Ook daarvoor zijn de coachsessies geschikt en daar kun je dit juist voor inzetten. Je kunt altijd even contact opnemen als je vragen hebt.
Ik heb al zoveel geprobeerd voor mijn kind... Waarom zou dit wel werken?
Ik snap hoe frustrerend dit voor je moet zijn! Dit is een introductietraject. Ik geef je handvatten en tools om je kind te helpen, maar bij sommige kinderen is er echt iets aan de hand waar persoonlijke begeleiding voor nodig is. We komen hier dan gedurende het traject achter en spelen hier op in.

Pin It on Pinterest