Coachprogramma: Maak je kind weerbaar en veerkrachtig!

De kracht van affirmaties: Meer zelfvertrouwen voor je kind in maar 5 minuten per dag!

Als kinderen niet lekker in hun vel zitten…

Als kinderen (teveel) stress ervaren, kan dat veel impact hebben op hun dagelijks leven en hun ontwikkeling. Zij kunnen dan extremer gedrag laten zien: veel boosheid, meer hyperactiviteit dan normaal, meer in zichzelf gekeerd of zelfs een terugval in jong gedrag of ontwikkeling.

Door de druk die ze voelen, gaan ze ongemerkt over hun eigen grenzen heen, waardoor ze verwijderd raken van hun eigenheid. Ze zijn niet meer de vrolijke en flexibele kinderen als vanouds. Als deze situatie langere tijd aanhoudt of als kinderen een hoge mate van gevoeligheid hebben, gebeurt er meer…

Er ontstaat onbewust een overtuiging in hen dat ze niet goed genoeg zijn, er niet toe doen of er zelfs niet mogen zijn. Die overtuiging maakt dat ze zich snel afgewezen en onrechtvaardig behandeld voelen, maar geeft ze ook het gevoel dat ze zelf steeds tekort schieten. En dat is niet fijn, niet voor het kind zelf, maar ook niet voor de omgeving.

Het heeft veel gevolgen voor de sfeer in huis, de omgang met anderen en hun leerontwikkeling op school. Er ontstaat een vicieuze cirkel, waardoor de spanningen alleen maar toenemen en er geen uitweg meer lijkt te zijn.

Ik zie dit zo veel om mij heen, dat ik besloten heb om hier een positieve verandering in te brengen.

Hoe zou het zijn om je kind hiermee te kunnen helpen, in slechts 5 minuten per dag, terwijl hij slaapt?

Ik leer jou hoe je zelf via het onbewuste bij jouw kind het tij kunt keren.

Mijn naam is Annemiek Wils. Ik ben samen met mijn man de ouders van onze twee adoptiekinderen.

Zij hebben in hun jonge leventje al heel wat meegemaakt. Eén van de tools die hen heel goed geholpen heeft, is dit laagdrempelige en effectieve programma wat nieuw (nog onbekend) is in Nederland.

Dit heeft er mede voor gezorgd dat onze kinderen positiever in het leven staan, dat ze beter met situaties kunnen omgaan en dat het contact met anderen gemakkelijker verloopt.

Als ouder is het zo fijn om te zien dat het goed gaat met je kind. Dat neemt zoveel zorgen weg. En dat gun ik jou en jouw kind ook!

Maak kennis met de affirmaties die het onderbewuste van je kind positief beïnvloeden als het slaapt.

Met dit programma worden kinderen binnen afzienbare tijd stabieler, vrolijker en bewegen gemakkelijker mee met de ups & downs van het leven. Er komt weer ruimte voor ontwikkeling, rust en harmonie in het gezin. Wil jij dat ook voor jouw kind?

Hoe werkt het coachprogramma “Maak je kind weerbaar en veerkrachtig!” nou eigenlijk?

Het is een programma waarbij je je kind, terwijl het slaapt, toespreekt. Onbewust pikt het de boodschap op waarmee je een mooie basis neerlegt om vanuit daar weer stappen te durven zetten. En het mooie is, het kost je maar 5 minuten per dag!

Waarom werkt dit programma zo goed?

Hoe iemand doet, denkt of voelt, wordt maar voor een klein deel (ca. 15%) bepaald door het bewuste. De rest van het gedrag, de gedachtes en gevoelens wordt aangestuurd door het onbewuste (85%).

Vergelijk het met een ijsberg. Slechts het topje is zichtbaar, dat staat voor het bewustzijn, het “denken”. Maar onder het wateroppervlakte zit een veel groter deel wat niet zichtbaar is en waardoor het merendeel van ons denken en handelen wordt bepaald. Dat staat voor het onbewuste. We denken dat we onszelf rationeel aansturen, vanuit ons bewustzijn, maar niets is minder waar.

Als kinderen minder stevig in hun schoenen staan, ligt de oorzaak vaak in het onbewuste. Kinderen denken vaak niet bewust: ik zal wel een dom kind zijn of ik ben niets waard. Het is een gevoel van binnen, wat niet te verklaren is. Als iemand gevraagd wordt waarom men zo negatief over zichzelf denkt, kan er eigenlijk nooit een zinnig antwoord op gegeven worden. Men weet niet bewust waarom het zo denkt , voelt of vindt. Het is gewoon zo.

Dat neemt niet weg dat we geen invloed kunnen uitoefenen op het onbewuste. Gelukkig! Er is echter een lastige bijkomstigheid… Onze ratio, ons denken, het kritische stemmetje in ons hoofd, wat constant in de weg zit. Want wat gebeurt er als iemand zegt: “Geloof me maar, jij bent echt super goed en een voorbeeld voor anderen. Je mag trots zijn op jezelf!” Als de persoon in kwestie niet veel zelfvertrouwen heeft, kan dit compliment helaas ander opgepikt worden. Het zou kunnen denken: “Zie je wel, ze probeert me beter over mezelf te laten voelen, dus blijkbaar ben ik echt ook slechter of stommer dan anderen”. Het werkt dan juist averechts en het negatieve zelfbeeld zal wellicht eerder versterkt dan afgezwakt worden.

Het beïnvloeden van het onbewuste is zeker mogelijk, maar dan moeten we wel het kritische stemmetje omzeilen. Dat kan bijvoorbeeld tijdens een hypnose sessie of… tijdens de slaaptoestand! En dat is waarom dit programma zo uniek en zo transformerend werkt. Tijdens de slaap kunnen we het onbewuste activeren, toespreken en positief beïnvloeden. Het kritische denken is uitgeschakeld, waardoor we de fundering bij elk kind zo enorm sterk kunnen maken, dat het vol zelfvertrouwen stappen vooruit kan maken.

Verandering in het onbewuste heeft dus veel meer impact dan verandering in het bewuste. Met dit programma werken we direct met het onbewuste en kunnen er binnen de kortste keren al veranderingen optreden. Kinderen krijgen een positiever zelfbeeld, staan positiever in het leven, zijn gemoedelijker naar zichzelf en anderen en zetten zich gemakkelijker over situaties heen.

Door in een vroeg stadium dagelijks deze liefdevolle boodschap uit te zenden, geef je ze een stevige fundering voor de rest van hun leven mee!

De voordelen!

Slechts een dagelijkse tijdsinvestering van 5 min

Je kind merkt er niets van want het slaapt

Snelle resultaten

Je hoeft er niet je huis voor uit

Voor wie?

Ouders van kinderen in de leeftijd van 0 – ca 10 jaar

Ouders die zien dat hun kind een zetje in de rug nodig heeft

Ouders van gevoelige kinderen die dichter bij zichzelf mogen blijven

Ouders die hun kind een goede stevige basis willen meegeven

Fantastische resultaten van andere ouders en hun kinderen

“Mijn zoon gaat gemakkelijker naar school en komt vrolijker thuis”

“Ze ervaart minder druk en laat nu alles gemakkelijker van zich af glijden”

“Hij legt de lat voor zichzelf niet meer zo hoog, daardoor lukt hem nu ook veel meer”

“Het spelen met andere kinderen gaat veel beter nu”

“We maken eindelijk zelf ook weer normale nachten”

“Ik heb weer mijn vrolijke kind terug!”

Jouw zoon of dochter voelt zich weer gezien, zit weer lekker in zijn/haar vel, ontwikkelt zich weer op alle fronten en kan een stralende toekomst tegemoet gaan!

Wat houdt het coachprogramma in?

Dit coachprogramma van 3 maanden zorgt ervoor dat jij bewuster gaat opvoeden en je daarnaast je kind gaan begeleiden bij zijn of haar groei.

Jij, als ouder, bent dé aangewezen persoon die jouw kind zoveel kracht, liefde en veiligheid kan bieden. Hoe mooi is het dan dat juist jij jouw kind kan helpen en dat je daarmee de onderlinge band met je kind versterkt?

Samen gaan we 3 maanden aan de slag. Het is niet moeilijk, iedereen kan het en je hoeft je kind niet mee te sleuren naar de zoveelste therapeut.

Jouw zoon of dochter voelt zich weer gezien, zit weer lekker in zijn/haar vel, ontwikkelt zich weer op alle fronten en kan weer een stralende toekomst tegemoet gaan. Het programma duurt 3 maanden en er is genoeg persoonlijke begeleiding waar nodig.

Persoonlijke begeleiding!

We starten met een sessie voor uitleg van het programma. Je krijgt de affirmaties en leert wat je wél en niet moet doen.

Daarnaast krijg je elke maand via skype of zoom een contactmoment om te kijken hoe het met jou en je kind gaat.

Ik ben jouw stok achter de deur de komende drie maanden en help je waar nodig!

Zelf aan de slag!

Je start met een nul-meting, waarin we gaan kijken waar je kind nu staat. Vervolgens moet je natuurlijk zelf aan de slag om iedere dag 5 minuten lang de affirmaties te zeggen als je kind lekker slaapt.

Als je dit een 3 maanden doet, ga je echt verschil merken. We sluiten het traject af met een nieuwe meting waarin we kijken wat er veranderd is.

We doen het samen!

Met jou zijn er nog tientallen andere moeders die ook worstelen en willen dat het beter gaat met hun kind. Ieder met zijn eigen verhaal. Daarom is er een Facebookgroep waarin we dagelijks contact hebben en je elkaar kunt ondersteunen

Praktische informatie

Dit Coachprogramma is helemaal online. Je hoeft er dus de deur niet voor uit en het kost je maar 5 minuten per dag, als je kind slaapt. Er is volop begeleiding waar nodig.

Start: dinsdag 8 januari 2019 van 21.00 – 22.00 uur

Melden zich door jou 3 andere ouders aan voor dit traject, dan ontvang jij een gratis mini-Luisterkindafstemming cadeau!

 

Aanmelden voor het coachingsprogramma “Maak je kind weerbaar en veerkrachtig!

<< ik wil liever eerst even contact >>

Vragen waar je vast antwoord op wilt

Waarom doe je dit als je kind slaapt?

Door krachtige affirmaties uit te spreken als je kind slaapt, heb je meteen toegang tot het onderbewuste. Je hersenen zijn dan actief op een ander niveau. In je onderbewuste zitten je patronen en overtuigingen opgeslagen. Je kunt dus als het ware een nieuwe overtuiging programmeren. Als je kind wakker is, kan dit niet.

Wat als mijn kind dan wakker wordt?

In het programma leg ik je ook uit hoe je ervoor kunt zorgen dat je kind blijft slapen tijdens de affirmaties en hoe je met dit soort situaties om kunt gaan. Je hoeft je hier dus eigenlijk niet druk over te maken!

Mijn kind slaapt bij broer of zus of bij ons op de kamer.

Ook dit hoeft helemaal geen probleem te zijn! In het programma vertel ik je hierover. Als je toch twijfelt, neem dan even contact op, dan leg ik je meer uit.

Mijn kind heeft moeite met inslapen, wat nu?

Dat is helemaal niet erg. Ook daarvoor zijn de coachsessies geschikt en daar kun je dit juist voor inzetten. Je kunt altijd even contact opnemen als je vragen hebt.

Ik heb al zoveel geprobeerd voor mijn kind... Waarom zou dit wel werken?

Ik snap hoe frustrerend dit voor je moet zijn! Dit is een introductietraject. Ik geef je handvatten en tools om je kind te helpen, maar bij sommige kinderen is er echt iets aan de hand waar persoonlijke begeleiding voor nodig is. We komen hier dan gedurende het traject achter en spelen hier op in.

Pin It on Pinterest