logo luisterkind werkers  Luisterkind afstemming

Met een afstemming is het mogelijk echt te luisteren naar een persoon, omdat er op een ander niveau geluisterd wordt. De Luisterkind methode, opgericht door Diana van Beaumont, is een hele mooie manier om kinderen zelf aan het woord te laten zonder dat ze iets hoeven te zeggen. Zelfs de allerkleinsten hebben iets te vertellen. Het enige dat nodig is, is een luisterend oor.

En dat doe ik met alle liefde, ik luister naar elk kind dat gehoord mag worden, ongeacht de leeftijd. Het fijne is dat het allemaal op afstand kan, het kind kan gewoon in z’n eigen omgeving blijven. Door af te stemmen op zielsniveau via de energie, is het namelijk mogelijk om in gesprek te gaan. Jouw kind vertelt wat het wil duidelijk maken, wat het nodig heeft, waar het mee zit, wat jij als ouder mag doen om het weer vooruit te helpen om het fijner te maken.

Wat brengt het je?

Als Luisterkindwerker stem ik letterlijk af op het kind. Ik luister, vraag door en schrijf het op om de boodschap vervolgens weer door te geven via de mail aan jou. Wil je antwoorden op specifieke vragen die je bezighouden over je kind, geef het aan en ik neem ze mee in het gesprek.

Een afstemming kan niet alleen op kinderen, maar ook op volwassenen. Misschien klinkt het allemaal erg vaag, maar het gaat uiteindelijk om het eindresultaat. Daarom laat ik graag het woord aan mijn klanten.

Annemiek is in gesprek gegaan met onze kleinzoon. De vraag van ons, opa en oma was: Wat heeft hij nodig? Wat kunnen wij hem geven?

De afstemming was treffend en zeer professioneel. Wij hebben de afstemming doorgestuurd naar zoon en zijn vrouw. Zij waren ontzettend sceptisch over onze aanvraag bij Annemiek. Toen zij de afstemming echter lazen, waren zij verbijsterd over het verloop van het gesprek wat hun zoontje voerde met Annemiek. Ze herkenden er veel in en hebben er ongelofelijk veel kracht uit gehaald.

Dank je wel Annemiek, voor jouw integere afstemming.

Koos en Esther

Wauw! Ik ben zwaar onder de indruk. Je raakt me diep in hart en ziel en je afstemming emotioneert mij. Hij klopt helemaal. Het heeft mij heel veel duidelijk gemaakt, rust en antwoorden gegeven op prangende levensvragen. Ik wil je daarvoor héél hartelijk danken. Lieve groet!

Sandra

We willen je bij deze nogmaals danken voor de mooie afstemming op onze zoon. Er zitten de nodige raakvlakken in en het is bijzonder om te horen / lezen hoe je in staat bent te communiceren met onze 2,5 jarige zoon.

Naar aanleiding van je afstemming hebben we zeer snel een uitvoerig verslag gekregen wat leest als een boek. Dat zijn stem gehoord mag worden en wij met onze zoon een karaktervol mannetje hebben met een sterke wil is herkenbaar en dit nemen wij mee in onze communicatie met hem.

Dank je wel!

Jelle

Voor mijn twee kinderen kreeg ik van Annemiek een mini afstemming. Eerlijk gezegd had ik er nog nooit van gehoord en heb me laten verrassen. Toen ik via de mail de afstemming van beide kinderen kreeg was ik enorm onder de indruk.

Annemiek heeft beide kinderen zo pakkend kunnen beschrijven alsof zij hen al veel langer kent en hen intensief had gesproken. Door de beschrijving prikkelde het ons om dieper te willen gaan en adviezen te vragen.

We hebben toen voor een volledige Luisterkindafstemming gekozen. Alles wat daaruit kwam, heeft ons enorm geholpen om de omgang met onze kinderen nog beter te maken en hen te kunnen ondersteunen op weg naar hun toekomst.  

Dank je wel, Annemiek!

Esther

Vraag nu een afstemming aan

De investering voor een volledige Luisterkind afstemming  is € 95,-. Wil je een afstemming aanvragen, vul dan hieronder alle gegevens in. Zodra ik alle info en het bedrag ontvangen heb, ga ik voor je aan de slag en ontvang je binnen 14 dagen de afstemming.

Voor het behalen van mijn diploma verraste mijn vrouw mij op een hele originele manier. Ik ontving een Luisterkindafstemming, gemaakt door Annemiek van Shiningkids. Wat een geweldig cadeau! Heel bijzonder om bevestigd te krijgen dat ik op de juiste weg zit, absoluut een aanrader!

Jeroen

Zwaar onder de indruk. Ik blijf het ongrijpbaar vinden. Bijna eng. Dank Dank Dank. Mijn man was ook onder de indruk. We gaan de punten die uit de afstemming kwamen doorgeven aan de middelbare school. Het heeft ons echt goed gedaan. Bedankt voor je hulp!

Kirsten

Pin It on Pinterest