Online coachingstraject :

 

“Breng jouw kind weer in balans!”

Als kinderen niet lekker in hun vel zitten…

Als kinderen (teveel) stress ervaren, kan dat veel impact hebben op hun dagelijks leven en hun ontwikkeling. Zij kunnen dan terugvallen in jong gedrag, boosheid, druk of juist teruggetrokken gedrag. Daarbij groeit er onbewust bij hen vaak de overtuiging dat ze niet goed genoeg zijn of niet waardevol zijn. Deze kinderen voelen zich vaak niet gezien. Dat heeft o.a. weer gevolgen voor de leerontwikkeling op school, de sfeer in huis en in de omgang met anderen, hetgeen de problematiek alleen maar versterkt. Ik zie dit zo veel om mij heen, dat ik besloten heb een online coachingstraject op te zetten om hier een positieve verandering in te brengen.

Ik leer jou hoe je zelf via het onbewuste bij jouw kind het tij kunt keren. Jij, als ouder, bent dé aangewezen persoon die jouw kind zoveel kracht, liefde en veiligheid kan bieden. Hoe mooi is het dan dat juist jij jouw kind kan helpen en dat je daarmee de onderlinge band met je kind versterkt? Jouw zoon of dochter voelt zich weer gezien, zit weer lekker in zijn/haar vel, ontwikkelt zich weer op alle fronten en kan weer een stralende toekomst tegemoet gaan!

Gemakkelijker meebewegen met de ups & downs van het leven

Mijn verhaal

In 2010 werden mijn man en ik adoptieouders van twee kinderen. Zij hadden nogal wat meegemaakt in hun jonge leventje; afgestaan zijn, in een kindertehuis gezeten, een aardbeving meegemaakt, in een pleeggezin gezeten… voordat ze in maart 2010 bij ons kwamen. Al deze heftige gebeurtenissen hebben gevolgen voor hun zelfbeeld, hun ontwikkeling (o.a. cognitief, sociaal-emotioneel, motorisch en gedrag). Het bepaalt voor een belangrijk deel hoe ze in het leven staan. De problematiek uit zich bij beide kinderen op een andere manier. Dat wordt overigens bepaald door de mate van temperament, gevoeligheid, veerkracht en de manier waarop de omgeving gereageerd heeft.

Wij hebben veel hulp ingezet. Eén van de tools was heel laagdrempelig en effectief en nog onbekend in Nederland. Het heeft er mede voor gezorgd dat onze kinderen positiever in het leven staan, dat ze beter met situaties kunnen omgaan en dat het contact met anderen gemakkelijker verloopt. Dat heeft mij ertoe aangezet om me hierin te bekwamen.

Nu ik zelf ouders coach o.a. met deze methode, bemerk ik elke keer weer binnen afzienbare tijd, dat kinderen stabieler worden, vrolijker zijn en gemakkelijker meebewegen met de ups & downs van het leven. Er komt weer ruimte voor ontwikkeling en rust en harmonie in het gezin. Dat is wat ik jullie ook gun!

Wil je dit ook?

“Mijn zoon gaat gemakkelijker naar school
en komt vrolijker thuis”

“Ze ervaart minder druk en laat nu alles gemakkelijker
van zich af glijden”

“Het spelen met andere kinderen gaat veel beter nu”

“Hij legt de lat voor zichzelf niet meer zo hoog, daardoor lukt hem nu ook veel meer”

“We maken eindelijk zelf ook weer normale nachten”

Dan is dit traject voor jou!

Onder mijn begeleiding kan je de aangereikte tool thuis inzetten bij jouw kind, zonder dat hij/zij dit bewust mee krijgt.

Wat kun je verwachten van dit online coachingstraject?

ervaringsdeskundige begeleiding

maandelijks online contactmoment

een besloten FB groep om ervaringen uit te wisselen

6 maanden begeleiding

Wat vraag ik van jou?

een open mind

dagelijks een minimale tijdsinvestering

deelname gedurende een half jaar

Heb je interesse in dit online coachingstraject?

Vul dan je gegevens in en
ik neem persoonlijk contact met je op.

Pin It on Pinterest