Je bent succesvol aangemeld voor het webinar

Super leuk dat je erbij bent!

Stap 1:

Via de mail ontvang je de link waarmee je kan inloggen zodra het webinar begint.  Ik zal je in de aanloop naar het webinar helpen herinneren dat het bijna zover is, zodat je erbij kunt zijn.

Maarrr…     LET OP!

ER IS MEER!

Stap 2:

Ik heb nog een hele mooie aanbieding voor je, die je NIET voorbij mag laten gaan! Wat daarbij wel héél belangrijk is om te weten:

Deze aanbieding verdwijnt zodra je deze pagina weg klikt!

⇓ ⇓ ⇓

Speciaal voor jouw kind

Deze speciale aanbieding gun ik jou omdat ik je wil bedanken voor je aanmelding. Jij wilt, net zoals ik, voor jouw kind het allerbeste. Anders had je je niet opgegeven, neem ik aan! Een supergoed uitgangspunt dat beloond mag worden, vind ik. Vandaar dat ik je iets heel moois aanbied.

Het is niet zomaar een aanbieding, het is een hele waardevolle!

Dat weet ik uit eigen ervaring en uit reacties van andere ouders die dit ook gebruiken. Normaal vraag ik er €29,95 voor en omdat jij je hebt opgegeven voor mijn webinar, bied ik het nu eenmalig aan voor €12,95, zodat jij alvast heel laagdrempelig op een leuke ontspannen manier aan de slag kan om jouw kind te helpen.

Benieuwd geworden? Lees snel verder!

Wil je laagdrempelig zelf iets doen voor je kind?

Dan heb ik iets voor jou! Het is een heel eenvoudige en natuurlijke manier om jouw kind in zijn/haar kracht te zetten. Het leuke is dat jouw kind het super tof gaat vinden en het mooie is dat jij het zelf naar jouw hand kan zetten. Op die manier kun je alles “op maat” maken voor jouw kind. En last but not least: het is een héle krachtige manier om veranderingen te maken!

Als je vandaag al wilt beginnen, kan dat! Je zult zien dat jouw kind én jij er zelf veel plezier aan gaat beleven.

Gebruik de kracht van verhalen vertellen!

Verhalen vertellen

Lang geleden werden belangrijke levenslessen mondeling als verhalen doorgegeven. Dat was niet voor niets. Verhalen boeien en beklijven. Als kinderen jong zijn, lezen we vaak sprookjes of boeiende verhalen voor als ze naar bed gaan. Hoe heerlijk is het als ze de dag relaxt afsluiten en in hun warme bed aandachtig luisteren naar een mooi of spannend verhaal. Maar sommige verhalen kunnen meer. Zij kunnen echt verandering brengen doordat ze helend werken…

Ik heb speciaal voor jou een e-book geschreven waarin 3 verhalen staan voor kinderen die een probleem ervaren. Deze verhalen brengen daar verandering in. Bestaat dat, veranderen door verhalen? Yep! Dat kan ik je alvast verklappen: met deze verhalen kan dat inderdaad! Hoe dat precies in z’n werk gaat, staat uitgelegd in het e-book. Het is niet moeilijk te begrijpen en iedereen kan het gebruiken! En het effect is zó mooi… Kinderen in de leeftijd van 0-10, maar soms ook wat ouder, hebben hier zóveel baat bij. En het gemakkelijke is dat je het zelf gewoon thuis voor het slapen gaan kunt inzetten. Heerlijk voorlezen in eigen omgeving en de verandering bij jouw kind al na een paar dagen opmerken.

Op maat

Dit e-book bevat drie voorbeeld verhalen die je op een simpele manier kunt aanpassen naar de situatie van jouw kind en keer op keer gebruiken. Daarnaast bevat het ook een duidelijke leidraad met uitleg en diverse suggesties. Met deze input kun je zelf eenvoudig één of meerdere (vervolg)verhalen schrijven waarmee je het probleem bij jouw kind om kan buigen. Je kunt het e-book downloaden en uitprinten.

 

Dat gun ik jouw kind ook!

Totaal: € -

Merk hoe het probleem opeens geen probleem meer is…

Ervaar hoe jouw kind:

stappen gaat zetten die onmogelijk leken

slimmer, sterker en groter wordt met steeds meer zelfvertrouwen

angsten overwint en nieuwe uitdagingen aangaat

zelf met oplossingen komt

ander gedrag laat zien

Je kind op een mooie natuurlijke manier helpen?

Dan is dit iets voor jou!

 

Totaal: € -

Wat krijg je?

3 verhalen met de thema’s:

  • (faal)angst
  • zelfvertrouwen
  • gepest worden

Duidelijke leidraad over de boodschap van een verhaal

Diverse suggesties om zelf aan de slag te gaan

Verbazingwekkende resultaten…

Mijn naam is Annemiek Wils. Ik ben getrouwd en samen met mijn man zijn wij de ouders van onze twee adoptiezonen. Zij hebben in hun jonge leven veel meegemaakt. Beide jongens zijn heel gevoelig waardoor prikkels heel heftig bij hen binnenkomen. Boze buien en lichamelijke onrust waren het gevolg. Vooral de heftige woedeaanvallen vroegen enorm veel energie van ons. Zes, zeven keer op een dag sloegen de stoppen door en moesten wij bovenop ons kind liggen, waarbij onze gezichten ondergespuugd werden. Per toeval kwamen de Helende Verhalen op ons pad. Na het lezen van het eerste verhaal bleven de woedeaanvallen een hele week weg! Toen wisten we, er is iets gebeurd!  Helende Verhalen hebben niet alleen onze jongens veel goeds gedaan, maar nog veel meer kinderen die met angsten, verminderd zelfvertrouwen of andere issues kampten. Het voorlezen van een Helend Verhaal is zo’n mooie manier om je kind zelf over zijn/haar probleem heen te helpen. Dat is waarom ik het jou en jouw kind ook zo gun!

Slaapproblemen

“Mijn dochtertje durfde lange tijd niet te gaan slapen. Ze had vaak nachtmerries en werd regelmatig huilend wakker. Toen zijn we begonnen met het voorlezen van de verhalen. Na het voorlezen van het eerste verhaal, werd ze die nacht één keer wakker, maar was niet in paniek. De dromen veranderden ook, ze waren niet meer zo spannend. Al na een week sliep ze iedere avond door en was ze niet meer bang in haar eigen kamer”.

Totaal: € -

Twijfel je nog?

Waarom zou je wachten?

Helende Verhalen zorgen ervoor dat het probleem, waar jouw kind niet overheen lijkt te kunnen komen, binnen korte tijd verdwijnt. Hoe fijn zou dat zijn voor jouw kind? Dat gun je jouw kind toch ook? En die verandering is niet voor even, nee, het is blijvend. Al veel ouders gebruiken de verhalen en zien zulke mooie resultaten bij hun kind.

Als je van deze aanbieding gebruik wilt maken, doe het dan NU! Zodra je deze pagina weg klikt, krijg je deze ook niet meer te zien en kun je geen gebruik meer maken van deze eenmalige aanbieding. Pak je voordeel en ga er direct vanavond al mee aan de slag!

Totaal: € -

E-book

“Helende Verhalen in 7 stappen”

van  €29,97,-  voor  €12,95  (incl. BTW)

Eenmalige actieprijs!

De aanbieding verdwijnt zodra je deze pagina weg klikt!

Totaal: € -

Pin It on Pinterest