Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen of wil je het probleem persoonlijk toelichten? Vul dan je gegevens in voor een intakegesprek.

Het intakegesprek (max. 1 uur, prijs € 65,-) alsmede de sessies komen niet voor vergoeding in aanmerking en zijn voor eigen rekening.

Annulering en Algemene Voorwaarden

Per sessie reserveer ik 2 uur voor een volwassene en 1.5 uur voor een kind. Indien een afspraak onverhoopt geannuleerd moet worden, kan dat kosteloos tot maximaal 24 uur voor de afspraak. Indien de annulering binnen 24 uur van de afspraak plaatsvindt, kan ik mijn tijd niet meer anders inzetten en ben ik genoodzaakt de sessie in rekening te brengen dan wel mee te rekenen in het pakket.

Algemene Voorwaarden

Annemiek is in gesprek gegaan met onze kleinzoon. De vraag van ons, opa en oma was: Wat heeft hij nodig? Wat kunnen wij hem geven? De afstemming was treffend en zeer professioneel. Wij hebben de afstemming doorgestuurd naar zoon en zijn vrouw. Zij waren ontzettend sceptisch over onze aanvraag bij Annemiek. Toen zij de afstemming echter lazen waren zij verbijsterd over het verloop van het gesprek wat hun zoontje voerde met Annemiek. Ze herkenden er veel in en hebben er ongelofelijk veel kracht uit gehaald. Dank je wel Annemiek, voor jouw integere afstemming.

Koos en Esther

Ik vond de sessie erg interessant, positief en ook voelde het erg diep van binnen. Ik had eigenlijk geen verwachtingen en ben er met een open mind ingestapt. De eerste sessie heb je je vooral gefocust op het toezenden van positiviteit en dat is bijzonder goed gelukt. Je erg open en aardige persoonlijkheid sprak mij erg aan en stelde mij goed op mijn gemak.

De ervaring was niet alleen bijzonder en speciaal, maar zeker ook een wijze les. WAUW! bedankt voor het vertrouwen wat jij mij hebt gegeven.

Sanne, 21 jaar

Voor mijn twee kinderen kreeg ik van Annemiek een mini afstemming. Eerlijk gezegd had ik er nog nooit van gehoord en heb me laten verrassen. Toen ik via de mail de afstemming van beide kinderen kreeg was ik enorm onder de indruk.
Annemiek heeft beide kinderen zo pakkend kunnen beschrijven alsof zij hen al veel langer kent en hen intensief had gesproken. Door de beschrijving prikkelde het ons om dieper te willen gaan en adviezen te vragen. Het doel daar van is dan de omgang met de kinderen nog beter te maken en hen te ondersteunen op weg naar hun toekomst. Dank je wel Annemiek.

Esther

Laat je gegevens achter,

ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Zoon of dochter?

  Veelgestelde vragen

  Er wordt gewerkt met het onbewuste, wat kan ik verwachten?

  Door te werken met het onbewuste, kunnen snelle veranderingen mogelijk gemaakt worden. Alles wat we denken of doen, wordt voor 90% door ons onbewuste bepaald. Ons gedrag is eigenlijk een programma dat afgedraaid wordt en elk gedrag heeft een positieve intentie. Boze buien kunnen bijvoorbeeld ooit ingezet zijn door het onbewuste om de persoon te beschermen tegen negatieve invloed van buitenaf. Dat wil echter niet zeggen dat dit gedrag in een veilige omgeving nog steeds noodzakelijk is. Vaak is het dan zelfs niet meer wenselijk. Direct veranderingen in gedragspatronen worden mogelijk doordat er neurologisch een andere verbinding wordt gelegd. Dat levert ander gedrag op met hetzelfde eindresultaat. Tijdens een sesessie wordt gebruik gemaakt van een hypnotische staat, ofwel een staat waarin men uiterst ontspannen is, bewust aanwezig is en nog gewoon controle heeft over zichzelf.

  Wat is IEMT?

  IEMT staat voor Integrated Eye Movement Therapy. Middels oogbewegingen kunnen emoties verwerkt worden. IEMT werkt op meerdere niveaus, waardoor het effect ook groot is.

  Wat is NLP?

  NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en betekent vrij vertaald het programmeren van de hersenen (neuro) door het gebruik van taal (linguïstisch). Het is ooit ontstaan door het modelleren van specialisten en dan met name die gedragingen die ervoor zorgden dat zij zo succesvol waren op hun vakgebied. De basisgedachte is dat iedereen in de basis dezelfde mogelijkheden heeft en wanneer je een succesvol iemand modelleert en dat model toepast op jezelf, jij vergelijkbare resultaten zou moeten kunnen halen.

  Wat is Access Bars?

  Access Bars is een techniek waarbij we 32 punten (bars) d.m.v. verschillende grepen op het hoofd aanraken. In deze bars zitten al je gedachten, ideeën, overwegingen en emoties opgeslagen. Zie de bars als de harde schijf van je computer. Door deze aan te raken, vertragen de hersengolven en worden gedragspatronen, geloofsovertuigingen en standpunten uit de kindertijd toegankelijk, waarna ze losgelaten mogen worden. Het verleden hoeft daardoor geen weerslag meer te hebben op het heden of op de toekomst. Wanneer je een Access Bars-sessie krijgt, is het alsof je de delete-knoop van je computer indrukt. In het slechtste geval ontvang je een heerlijk ontspannen massage. Het is eigenlijk niet de vraag óf er iets gaat veranderen, maar wát er allemaal gaat veranderen! Bars kan gebruikt worden om verandering mogelijk te maken in alle gebieden van jouw leven.

  Wat is Mesmerisme/Magnetisme?

  Door het werken met verschillende energieën worden cliënten in ontspannen toestand gebracht en kan er gewerkt worden aan herstel of aan inzicht.

  Wat is de Luisterkindmethode?

  Met de Luisterkindmethode is het mogelijk om op zielsniveau te communiceren met jouw kind. Door af te stemmen in de energie en aandachtig te luisteren naar de innerlijke stem van jouw kind kan het vertellen wat er mag veranderen om zodoende weer stapjes vooruit te kunnen zetten. Deze methode, die ontwikkeld is door Diana van Beaumont, biedt ouders en verzorgers handvatten om zo tegemoet te kunnen komen aan de behoeften en wensen van hun kind. Op afstand wordt er contact gelegd en wordt er geluisterd, het kind kan dus gewoon in de eigen omgeving blijven. Soms wordt er in energie gereisd naar vorige levens om daar helend werk te verrichten zodat het in het hier en nu geen belemmering meer vormt of mogen auralifters, die bij het kind aangehaakt zijn in energie, naar het licht begeleid worden. De Luisterkindmethode is er voor elk kind, jong of oud, dat gehoord mag worden.

  Pin It on Pinterest