Even voorstellen

Annemiek Wils

Wat leuk om je te ontmoeten! Ik ben Annemiek Wils, geboren in 1969 en samen met mijn man, zijn wij sinds 2010 ouders van onze twee adoptiekinderen. En daarmee begint eigenlijk mijn verhaal…. Al vrij snel na aankomst bemerkten we dat door alles wat onze kinderen in hun geboorteland mee hadden gemaakt, zij moeite hadden met het reguleren van hun emoties. Niet vreemd natuurlijk en wij leerden daar met hulp van deskundigen zo goed mogelijk mee om te gaan.

Maar gaandeweg werden de frustraties heftiger en openbaarden zich steeds vaker hele boze buien, wat enorm veel energie van ons vergde. We merkten dat er iets moest veranderen omdat de woedeaanvallen ons allen uit het lood sloegen. In onze zoektocht naar passende hulp, hebben we diverse wegen bewandeld. Alle hulp hielp wel een beetje, maar de boze buien bleven komen. Sterker nog, ze werden gaandeweg steeds heftiger. Wellicht zat de oplossing in een combinatie van meerdere technieken?

We volgden beiden diverse opleidingen en ik ging me steeds verder verdiepen in wat stress op jonge leeftijd doet met een kind. Door vanuit meerdere ingangen verschillende tools te combineren, namen de buien in heftigheid en aantal af en kwam er luchtigheid in ons gezin. De sfeer in huis begon nog meer te verbeteren toen we zelf ook aan onze eigen triggers gingen werken en onze eigen angsten aangingen. Doordat we zelf rustiger konden blijven, merkten we dat we de boze buien beter konden opvangen.

De impact en de lengte van de boosheid is tegenwoordig een heel stuk minder dan voorheen. We weten nu hoe we de angel uit de boosheid kunnen halen, hoe we de situatie snel kunnen keren en op welke manier we de jongens kunnen ontstressen. Agressie en disrespect hebben plaats gemaakt voor begrip, vertrouwen en respect naar elkaar. We zien hoe onze jongens inmiddels grote stappen vooruit maken en wij als gezin steeds hechter worden.

Inmiddels coach ik andere ouders en hun kinderen om de boze buien te reduceren en iedereen weer in zijn kracht te zetten. Mijn missie is om voor elk kind een liefdevolle relatie met de ouder(s) en omgeving mogelijk te maken, zodat ze samen een stralende toekomst tegemoet kunnen gaan.

Met de diverse opleidingen die ik gevolgd heb, heb ik inmiddels de nodige certificeringen gehaald:

Master Hypnotherapeut

Master SEN (Special Education Needs)

IEMT Practitioner

Practitioner Mesmerisme

Practitioner Magnetisme

Luisterkindwerker

Alle kennis en ervaringen die ik tot mijn beschikking heb, staan uiteraard ter beschikking van al mijn cliënten.

Als ik Annemiek zie word ik vrolijk. Annemiek heeft energie. Ze is altijd op zoek naar verbinding, ze gaat actief op zoek naar deze tussen mensen tot stand te brengen. Hierbij heeft ze oog voor mogelijkheden, zonder de moeilijkheden te vergeten. Ze is origineel en kan denken buiten de kaders. Bij Annemiek mag je zijn zoals je bent. Een fijn mens.

Mieke Speelman

Ik wilde graag naar Annemiek om meer vertrouwen te krijgen nu op de middelbare school. Het dingen durven zeggen en doen. In vriendschappen, een vak dat ik spannend vind. In de stoel voelde ik me direct heel erg op mijn gemak. Annemiek is heel aardig, het was vooral heel leuk!!! Daarna voelde ik me zo blij en dapper. Dat gevoel komt elke keer weer wanneer ik het nodig heb. Echt fijn. Niet alles lukt heus gelijk maar ik ben ook niet meer van slag zo erg. Ik voel me sterker en de steen die ik gekregen heb, vind ik fijn.

Lynn, 13 jaar

Annemiek is een fijn, warm mens waarbij je direct een warm gevoel krijgt. Je voelt je meteen op je gemak. Annemiek coacht op een heel prettige manier. Met veel respect dringt ze door tot voorbij de comfortzone, op zo’n manier dat het uitnodigt om door te willen gaan. Het gaat heel natuurlijk zonder voorgeprogrammeerd te zijn.
Door haar levenservaring en levenswijsheid op veler gebied met daarnaast de verdiepingen middels diverse opleidingen maakt haar de ervaringsdeskundige met een gouden hart waar kinderen en volwassenen hun plek in deze wereld leren vinden en begrijpen.

Antoinette Uytdewilligen

Annemiek heb ik bijna 20 jr geleden op de Pabo ontmoet. In een notendop hoe ik haar ken: energiek, sensitief, doortastend, krachtig, respectvol, constructief, cooperatief, emotioneel, intelligent, gedreven, volhouder. Fijne vriendin waarbij ik me altijd op mijn gemak voel, humor en inhoud!

Marianne Wohrmann

Ik voelde me snel heel vertrouwd met je en vond de sessie goed. Lilly, 51 jaar

Je open en aardige persoonlijkheid sprak mij erg aan en stelde mij snel op mijn gemak.

Sanne, 21 jaar

Ik vond je een fijne maar ook goede vrouw om de sessies mee te doen.

Shirley, 25 jaar

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?

Bekijk hier de verschillende mogelijkheden

Het is mijn missie om de relatie tussen kinderen “met boze buien” en hun ouders te versterken, zodat ze samen een stralende toekomst tegemoet kunnen gaan.

In mijn praktijk Shiningkids coach ik kinderen én hun ouders.

Op die manier is het mogelijk om sneller verandering te brengen en om een stralende toekomst mogelijk te maken.

Ik heb mijn praktijk aan huis in Voorschoten.

Ben je die boze buien ook zo zat?
Schrijf je dan nú in voor “Krijg Grip Op de Boze Bui”– gratis tips!

Pin It on Pinterest