Programma: “Maak je gevoelige kind Weerbaar & Veerkrachtig!”

Meer zelfvertrouwen voor je kind in slechts 5 minuten per dag!

Als kinderen niet lekker in hun vel zitten…

Als gevoelige kinderen stress ervaren, kan dat veel impact hebben op hun dagelijks leven en hun ontwikkeling. Zij kunnen dan ander gedrag laten zien, zoals: boosheid, weerstand, hyperactiviteit, in zichzelf gekeerd of zelfs een terugval in jong gedrag of stagnatie in hun ontwikkeling.

Ze zijn niet meer de vrolijke en flexibele kinderen als vanouds.

Houdt deze situatie langere tijd aan of hebben kinderen een hoge mate van gevoeligheid, dan kan het zijn dat ze zich niet gehoord, gezien of begrepen voelen. Een gevolg daarvan is dat ze zich snel afgewezen, onrechtvaardig behandeld voelen of ze voelen dat ze zelf tekort schieten. Onbewust kan er dan een overtuiging bij hen ontstaan dat ze niet goed genoeg zijn, er niet toe doen of er zelfs niet mogen zijn. 

 

Dat is niet fijn, niet voor het kind zelf, maar ook niet voor de omgeving. Het heeft vaak gevolgen voor de sfeer in huis, de omgang met anderen en het kan zelfs hun leerontwikkeling op school negatief beïnvloeden. Als er een vicieuze cirkel ontstaat, nemen de spanningen alleen maar toe. Er lijkt dan geen uitweg meer te zijn.

Hoe zou het zijn om je kind hiermee te kunnen helpen, in slechts 5 minuten per dag, terwijl het slaapt?

Ik leer jou hoe je zelf via het onbewuste bij jouw kind het tij kunt keren.

Mijn naam is Annemiek Wils. Ik ben samen met mijn man de ouders van onze twee adoptiekinderen. Zij hebben in hun jonge leventje al heel wat meegemaakt. Dit effectieve programma heeft onze jongens geholpen om makkelijker met tegenslagen om te kunnen gaan. Omdat ik zag hoe mooi en krachtig de methode is, besloot ik de opleiding te gaan doen om zo ook andere ouders er mee te kunnen helpen. Regelmatig krijg ik van ouders terug hoe dit programma ervoor gezorgd heeft dat hun kind positiever in het leven is komen te staan, dat het nu flexibeler mee kan bewegen en dat het contact met andere kinderen gemakkelijker verloopt. Bovendien vinden ze het fijn vinden dat ze nu zélf actief kunnen bijdragen aan het welzijn en welbevinden van hun kind. 

Maak kennis met de affirmaties die het onderbewuste van je kind positief beïnvloeden als het slaapt.

Met dit programma kunnen gevoelige kinderen binnen afzienbare tijd stabieler en vrolijker worden en gemakkelijker meebewegen met de ups & downs van het leven. Er kan daardoor weer ruimte komen voor ontwikkeling, rust en harmonie bij jouw kind én in jouw gezin. Wil jij dat ook voor jouw kind?

Hoe werkt het programma “Maak je gevoelige kind weerbaar & veerkrachtig!” eigenlijk?

Het is een programma waarbij je je kind, terwijl het slaapt, toespreekt. Onbewust pikt het de boodschap op waarmee je een mooie basis neerlegt om vanuit daar weer stappen te durven zetten. En het mooie is, je doet het in slechts 5 minuten per dag!

Waarom werkt dit programma zo goed?

Hoe iemand doet, denkt of voelt, wordt maar voor een klein deel (ca. 15%) bepaald door het bewuste. De rest van het gedrag, de gedachtes en gevoelens wordt aangestuurd door het onderbewuste (85%). Vergelijk het met een ijsberg. Slechts het topje is zichtbaar, dat staat voor het bewustzijn, het “denken”. Maar onder het wateroppervlak zit een veel groter deel wat niet zichtbaar is en waardoor het merendeel van ons denken en handelen wordt bepaald. Dat staat voor het onderbewuste (“onder het wateroppervlak”). We denken dat we onszelf rationeel aansturen, vanuit ons bewustzijn, maar niets is minder waar.

Als gevoelige kinderen minder stevig in hun schoenen staan, ligt de oorzaak vaak in het onderbewuste. Kinderen denken vaak niet bewust: ik zal wel een dom kind zijn of ik ben niets waard. Het is een gevoel van binnen, wat niet te verklaren is. Als iemand gevraagd wordt waarom men zo negatief over zichzelf denkt, kan er eigenlijk nooit een zinnig antwoord op gegeven worden. Men weet niet bewust waarom het zo denkt, voelt of vindt. Het is gewoon zo. Dat neemt niet weg dat we geen invloed kunnen uitoefenen op het onbewuste. Gelukkig maar! Er is echter een lastige bijkomstigheid…

Ons kritisch stemmetje

Je hebt niet direct toegang tot het onderbewuste helaas. Iedereen heeft een kritisch stemmetje die alles wat je zegt ter discussie stelt. Als eenmaal een negatieve gedachte in het ondebewuste zit, zal elk bewijsje dat gevonden wordt, die gedachte versterken. En het kritisch stemmetje zal dan zeggen:”zie je wel!”. 

Als we het onderbewuste willen beïnvloeden, moeten we wel het kritische stemmetje omzeilen. Dat kan bijvoorbeeld tijdens een hypnose sessie of… tijdens de slaaptoestand! En dat is waarom dit programma zo uniek en zo transformerend werkt. Tijdens de slaap kunnen we het onderbewuste activeren, toespreken en positief beïnvloeden. Het kritische denken is uitgeschakeld, waardoor we de fundering bij elk kind zo enorm sterk kunnen maken, dat het vol zelfvertrouwen stappen vooruit kan maken.

Verandering in geautomatiseerd gedrag

Verandering in het onderbewuste heeft dus veel meer impact dan verandering in het bewuste. Met dit programma werken we direct met het onderbewuste. Welke veranderingen kunnen zich voordoen? Kinderen kunnen een positiever zelfbeeld ontwikkelen, positiever in het leven komen te staan, gemoedelijker naar zichzelf en anderen worden en zich gemakkelijker over situaties heen zetten. Door in een vroeg stadium dagelijks deze liefdevolle boodschap uit te zenden, kun je ze een stevige basis meegeven voor de rest van hun leven!

De voordelen!

Slechts een dagelijkse tijdsinvestering van max. 5 minuten

Je kind kan gewoon blijven slapen

Snelle resultaten

Je hoeft er niet je huis voor uit

Als jouw gevoelige kind:

in de leeftijd van 0 – ca 10 jaar zit

een zetje in de rug nodig heeft

dichter bij zichzelf mag blijven

een goede stevige basis verdient

Mooie resultaten van andere ouders en hun kinderen

“Mijn zoon gaat gemakkelijker naar school en komt vrolijker thuis”

“Ze ervaart minder druk en laat nu alles gemakkelijker van zich af glijden”

“Hij legt de lat voor zichzelf niet meer zo hoog, daardoor lukt hem nu ook veel meer”

“Het spelen met andere kinderen gaat veel beter nu”

“We maken eindelijk zelf ook weer normale nachten”

“Ik heb eindelijk weer mijn vrolijke kind terug!”

“De band met mijn kind is zoveel hechter geworden”

Jouw kind zit weer lekker in z’n vel en kan weer stralend de toekomst tegemoet!

Wat houdt het programma in?

Tijdens dit programma bouw jij gedurende 3 maanden een stevige fundering bij jouw kind. Het programma zorgt er ook voor dat jij nóg bewuster gaat opvoeden. Als ouder ben jij dé aangewezen persoon die jouw kind zoveel kracht, liefde en veiligheid kan bieden. Hoe mooi is het dan dat juist jij jouw kind kan helpen en dat je daarmee de onderlinge band met je kind versterkt? Samen gaan we aan de slag. Het is niet moeilijk, iedereen kan het en je kunt het gewoon thuis toepassen. Jouw zoon of dochter voelt zich weer gezien, zit weer lekker in zijn/haar vel, ontwikkelt zich weer op alle fronten en kan weer een stralende toekomst tegemoet gaan.

Duidelijke uitleg!

We starten met video 1, waarin ik je alles uitleg; hoe de methode is ontstaan, waarom de gebruikte methode zo krachtig is en wat er precies gebeurt bij je kind. Ook vertel ik je wat je allemaal kunt verwachten tijdens het programma. 

Nulmeting!

In video 2 behandel ik de nulmeting. Om aan het einde te kunnen meten wat het effect is geweest van het programma, zal eerst duidelijk moeten zijn waar jouw kind nú staat. Daarom neem je aan het begin van het programma een nulmeting af. Hierbij wordt o.a. de emotionele, lichamelijke, cognitieve staat, maar ook het gedrag thuis en op school in beeld gebracht. Na 3 maanden nemen we samen de meting weer af en kijken we welke mooie veranderingen  plaats hebben gevonden. 

Aan de slag!

In video 3 vertel ik je precies hoe je dagelijks te werk gaat. Je leert wat je wél en niet moet doen. De affirmaties en alle benodigde formulieren krijg je ook via de mail toegestuurd. Vervolgens ga je zelf aan de slag om iedere dag (maximaal) 5 minuten lang de affirmaties te zeggen als je kind lekker slaapt. Als je dit 3 maanden doet, ga je echt verschil merken.

We doen het samen!

Omdat ik zelf heb ervaren dat het programma wel doorzettingsvermogen vraagt, hebben we elke maand een contactmoment. Afhankelijk van het gekozen pakket, is dit in de vorm van mailings, een online contactmoment (via Zoom, een inbelprogramma via de laptop) of kom ik op bezoek bij jullie thuis. Jij hoeft dus nooit het huis uit, welk programma je ook gekozen hebt. 

Tijdens deze contactmomenten hoor ik graag hoe het met jouw kind gaat, waar jij tegenaan loopt en wat er zoal speelt. Ik ben jouw luisterend oor, denk met je mee en geef je tips, inzichten en advies. Je staat er niet alleen voor en hoeft het ook niet alleen te doen. Wat ik van ouders terug krijg, is dat ze het prettig vinden dat ze in vertrouwen hun verhaal bij mij kwijt kunnen, dat ik de tijd voor ze neem, dat het fijn is om te horen wat ze goed doen en dat ze met de tips en handvatten daadwerkelijk veranderingen kunnen maken. Opvoeden valt niet altijd mee en dan kan een steuntje in de rug heel welkom zijn. Dat weet ik maar al te goed!

Programma “Do it yourself”

Doorlooptijd 3 maanden

 • 3 duidelijke video’s met uitleg en instructie zodat je zelf aan de slag kan!
 • reminders per mail om je op schema te houden

 

Programma “Maak je gevoelige kind weerbaar & veerkrachtig!”

Doorlooptijd 3 maanden

 • 3 duidelijke video’s met uitleg, nulmeting en instructie zodat je direct aan de slag kan!
 • kort online contactmoment (15 min.) na de video’s om te horen of alles duidelijk is
 • 3x een online contactmoment (60-90 min.) voor het bewaken en bespreken van de voortgang, inzicht, tips & adviezen
 • tijdens het laatste contactmoment nemen we samen de eindmeting af

 

Programma “Aan huis”

Doorlooptijd 3 maanden

 • 3 duidelijke video’s met uitleg, nulmeting en instructie zodat je direct aan de slag kan!
 • online contactmoment (60 – 90 min.) na het bekijken van de video’s om te horen of alles duidelijk is en om je direct bij te staan bij de issues die spelen
 • 3x een huisbezoek (2 – 2.5 uur) voor het bewaken en bespreken van de voortgang, inzicht, tips & adviezen
 • tijdens het laatste contactmoment nemen we samen de eindmeting af
 • binnen de regio Leiden – Den Haag (woon je daarbuiten? Neem dan contact op)

 

Gun je kind die stralende toekomst!

Heb je nog vragen, of twijfel je nog ergens over, neem vrijblijvend contact op. Tijdens het gratis intakegesprek zal duidelijk worden of dit programma jou en jouw kind verder kan helpen. 

  Vragen waar je vast antwoord op wilt

  Waarom doe je dit als je kind slaapt?

  Door krachtige affirmaties uit te spreken als je kind slaapt, heb je meteen toegang tot het onderbewuste. Je hersenen zijn dan actief op een ander niveau. In je onderbewuste zitten je patronen en overtuigingen opgeslagen. Je kunt dus als het ware een nieuwe overtuiging programmeren. Als je kind wakker is, kan dit niet.

  Wat als mijn kind dan wakker wordt?

  In het programma leg ik je ook uit hoe je ervoor kunt zorgen dat je kind blijft slapen tijdens de affirmaties en hoe je met dit soort situaties om kunt gaan. Je hoeft je hier dus eigenlijk niet druk over te maken!

  Mijn kind slaapt bij broer of zus of bij ons op de kamer.

  Ook dit hoeft helemaal geen probleem te zijn! In het programma vertel ik je hierover. Als je toch twijfelt, neem dan even contact op, dan leg ik je meer uit.

  Mijn kind heeft moeite met inslapen, wat nu?

  Dat is helemaal niet erg. Ook daarvoor zijn de coachsessies geschikt en daar kun je dit juist voor inzetten. Je kunt altijd even contact opnemen als je vragen hebt.

  Ik heb al zoveel geprobeerd voor mijn kind... Waarom zou dit wel werken?

  Ik snap hoe frustrerend dit voor je moet zijn! Dit is een introductietraject. Ik geef je handvatten en tools om je kind te helpen, maar bij sommige kinderen is er echt iets aan de hand waar persoonlijke begeleiding voor nodig is. We komen hier dan gedurende het traject achter en spelen hier op in.

  Pin It on Pinterest