In deze nieuwspost geef ik jullie een inkijkje achter de schermen van Shiningkids en deel ik wat er de afgelopen dagen aan interessante zaken voorbij is gekomen. Doe er je voordeel mee, zou ik zeggen! 

Wat gebeurde er afgelopen week 

  • De eerste deelnemers voor mijn coachprogramma stromen binnen. Zij hebben vandaag de 1e video van mijn coachprogramma toegestuurd gekregen. Super spannend vind ik het! 
  • Het geven van webinars vind ik heel leuk om te doen en het gaat me ook steeds beter (al zeg ik het zelf ;-)) Door de reacties die ik krijg, bemerk ik dat we eigenlijk allemaal als ouders vaak tegen dezelfde dingen aanlopen. Dat is ook één van de redenen dat we in de besloten fb-groep elkaar tot steun kunnen zijn. Iedereen heeft wel zo z’n eigen vragen, maar die zijn vaak ook heel herkenbaar voor anderen. Opvoeden van gevoelige kinderen kan soms best een uitdaging zijn, gelukkig hoef je het op deze manier niet helemaal alleen te doen.
  • In de voorjaarsvakantie hebben we met ons gezin een fotoshoot gemaakt. Dat is echt een aanrader! We proberen het om de paar jaar te doen. Ook dit keer weer super leuke foto’s die ik ook voor zakelijke doeleinden kan gebruiken. Kijk hier voor een korte impressie
    Dank je wel Rianne Hogewoning van Lumi fotografie!

Wat staat er op de planning?

  • Woon je in de omgeving van Voorschoten en wil je de gratis lezing over emotionele veerkracht bij kinderen bijwonen op vrijdag 5 april 19.30 uur? Meld je dan via deze link aan
    Er zijn nog een paar plekken vrij. Lenneke van der Aart (kindercoach en trainer bij kinderpraktijk Mimosa) en ik zullen de avond organiseren.
  • Mijn volgende webinar zal op woensdag 12 maart om 21.00 uur zijn. Wil je het bijwonen? Meld je dan aan via deze link:

Mijn posts

De linkjes van mijn eigen posts van de afgelopen dagen:

Wat verder voorbij kwam 

Tot volgende week!

Pin It on Pinterest