In deze nieuwspost geef ik jullie een inkijkje achter de schermen van Shiningkids en deel ik wat er de afgelopen dagen aan interessante zaken voorbij is gekomen. Doe er je voordeel mee, zou ik zeggen!

Wat gebeurde er afgelopen week

  • Yeah! De eerste deelnemers van mijn coachprogramma zijn aan de slag gegaan met het bekijken van de video’s, het invullen van de vragenlijsten en nu kunnen zij dus aan het echte veranderwerk beginnen! 
  • Zo cool! Afgelopen week ben ik gebeld door juf Ellen. Zij kwam met het fantastische nieuws dat de Rotary Club de komende 3 jaren de stichting “Naar school in Haïti”, van Marijke Zaalberg financieel gaat steunen! Dit is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Nee, de aanzet hiervoor is geweest de pannenkoekenactie die onze oudste zoon vorig jaar hield om geld in te zamelen voor deze stichting in zijn geboorteland Haïti. Zijn actie is niet onopgemerkt gebleven. Juf Ellen, die onze jongens kent van zowel hun oude als hun nieuwe school, besloot dit voor te dragen als mogelijk nieuw project voor de Club. En zo gebeurde het! Een klein zaadje dat inmiddels grote gevolgen heeft! Zo zie je maar…
  • Alweer 9 jaar zijn wij samen met de jongens en dit hebben we deze week gevierd met een etentje! Ze worden groot en wijs en hoe leuk is het dan als ze zelf de drankjes voor ons regelen bij het eten! Jaja, wat gaat de tijd hard en wat doen ze het goed! 

Wat staat er op de planning?

  • De gratis lezing over emotionele veerkracht bij kinderen bijwonen op vrijdag 5 april 19.30 uur zit inmiddels vol. Lenneke van der Aart van kinderpraktijk Mimosa en ik hebben er veel zin in! 
  • Mijn volgende webinar zal op donderdag 21 maart om 21.00 uur zijn. Wil je het bijwonen? Meld je dan aan via deze link

Mijn posts

De linkjes van mijn eigen posts van de afgelopen dagen:

Wat verder voorbij kwam 

  • Het artikel “Wanneer verbinden met de ander pijn doet”, in het tijdschrift KIIND.
    Als verbinden elke keer zo moeizaam verloopt, steeds volgens hetzelfde patroon en waarbij je iedere keer weer wordt geraakt en dezelfde pijn weer voelt. Boosheid, afwijzing, gekleineerd worden… Hoe komt dat toch dat dit zo blijft komen? Vanwaar dit patroon? Omdat je jezelf steeds weer meeneemt in de verbinding met de ander. En hoe dat komt? Door de ervaringen die je hebt uit je kindertijd. Precies die blauwdruk die je de rest van je leven mee draagt en waar je mee aan het werk mag! Interessant!

Tot volgende week!

Pin It on Pinterest