In deze nieuwspost geef ik jullie een inkijkje achter de schermen van Shiningkids en deel ik wat er de afgelopen dagen aan interessante zaken voorbij is gekomen. Doe er je voordeel mee, zou ik zeggen!

Wat gebeurde er afgelopen week

 • Zo cool! Mijn webinar is zelfs in de nieuwsbrief van een basisschool vermeld! Hoop dat veel ouders profijt gaan hebben van mijn 5 POWERtips voor gevoelige kinderen.
 • Afgelopen week hebben we hoog bezoek gehad: 2 dames van The Rotary Club Voorschoten-Leidschendam kwamen langs om te vertellen dat we komende week mogen aanschuiven bij hun diner en aansluitend tijdens de vergadering mogen de jongens vertellen over hun geboorteland Haïti, waar we in 2016 geweest zijn. We verbleven toen bij Marijke Zaalberg, een Nederlandse dame van 70+ die ons rondreed, onze gids en tolk was, ons onderdak bood en ons veilig onder haar hoede nam. Dankzij Marijke, werd het voor de jongens mogelijk om met hun families herenigd te worden en het land te leren kennen. Zonder Marijke was dit waarschijnlijk niet mogelijk geweest. Tijdens ons bezoek hebben we zelf mogen ervaren hoe Marijke zich met haar hele ziel en zaligheid inzet voor de kinderen in Haïti. Zij is dan ook de oprichtster van stichting “Naar school in Haïti” en heeft haar school gebouwd met als doel onderwijs voor alle kinderen mogelijk te maken. The Rotary Club heeft haar stichting uitgekozen om voor de komende 3 jaar te gaan sponsoren. Met het geld gaan zij het mogelijk maken 5 leerkrachten op te leiden. Ons is gevraagd na te denken over ludieke kinderacties om ook geld in te zamelen. Als iemand nog een origineel idee heeft, geef het aan ons door!! 
 • Verder heb ik een heel goed idee, al zeg ik het zelf! Ik ben het al volop aan het uitwerken, maar verklap nog niets… wordt vervolgd!

Wat staat er op de planning?

 • Deze week is het zover: de gratis lezing over emotionele veerkracht bij kinderen op vrijdag 5 april 19.30 uur in het Knooppunt in Voorschoten. Er zijn ruim 30 aanmeldingen! Super leuk, we hebben er zin in! 
 • Mijn volgende webinar zal op woensdag 3 april om 21.00 uur zijn. Wil je het bijwonen? Meld je dan hier aan.

Mijn posts

De linkjes van mijn eigen posts van de afgelopen dagen:

 • Vreedzame vrijdag: 
  Ik geloof dat niets voor niets is en toeval niet bestaat. Alles wat er gebeurt, is er voor een reden. En… dat het goed komt, hoe dan ook. 
 • Maandagmorgenmomentje:
  Er sluimert al wat puberaal gedrag bij ons in huis rond! Dat merk je dan ook aan het opeens niet meer zo mee willen werken… Ook bij ons is het niet altijd rozengeur en maneschijn. Herkenbaar? 

Wat er verder voorbij kwam

Tot volgende week!

Pin It on Pinterest