In deze nieuwspost geef ik jullie een inkijkje achter de schermen van Shiningkids en deel ik wat er de afgelopen dagen aan interessante zaken voorbij is gekomen. Doe er je voordeel mee, zou ik zeggen!

Wat gebeurde er afgelopen week

 • Deze week mijn flyer aangeboden bij scholen, sportverenigingen en gezondheidscentra in de buurt van Voorschoten. Heel spannend en ook heel verrassend, want voordat ik het wist zat ik aan tafel en werd ik uitgenodigd om een workshop op een studiedag voor leerkrachten van 5 basisscholen te gaan houden volgend schooljaar! Hoe mooi kan het zijn dat dit op mijn pad moest komen! Super leuk. 
 • In het kader van “Wat eten we vandaag?”, bemerkte ik bij mezelf een gebrek aan inspiratie de laatste tijd. Ik was een beetje door mijn recepten heen, zal ik maar zeggen. Aangezien de heren wel voldoende ideeën hadden, stelde ik voor dat zij deze week voor het eten zorgden. Zo gezegd, zo gedaan. Zij hebben een paar dagen om de beurt boodschappen gedaan, het eten bereid en ons verrast. Mooi om te zien hoe ze zelf creatief gingen nadenken en aan de slag gingen. Beide heren vinden het heerlijk om te koken en leefden zich dus lekker uit. Tien en elf jaar zijn ze, dat belooft wat! Dank jullie wel, mannen. Overigens een super leuk idee (al zeg ik het zelf) om het koken een keer aan je kind over te laten. Ze groeien waar je bij staat!
 • Er zijn al heel wat mensen die het e-book “Helende Verhalen in 7 stappen” gebruiken om bij hun kind veranderingen te brengen. In het e-book staan ook handvatten om zelf een Helende Verhaal te schrijven voor je eigen kind. Regelmatig krijg ik de vraag of ik tips heb hoe ouders een bepaald probleem in een Helend Verhaal kunnen verwerken. Kom je er niet uit of heb je tips nodig, stuur me een mailtje en ik help je op weg. 

Wat staat er op de planning?

 • De gratis lezing over emotionele veerkracht bij kinderen op vrijdag 5 april 19.30 uur in Het Knooppunt in Voorschoten. 
 • Mijn volgende webinar zal as. dinsdag 26 maart om 21.00 uur zijn. Wil je het bijwonen? Meld je dan aan via deze link

Mijn posts

De linkjes van mijn eigen posts van de afgelopen dagen:

 • Vreedzame vrijdag: 
  Keuzes maken. Ik heb ooit de keuze gemaakt om niet meer elke avond tv te kijken. Dat scheelt een hoop tijd én het houdt me ook een beetje weg van alle narigheid in de wereld. Ik bemerkte dat ik daar toch in mijn hoofd veel mee bezig kon zijn en niet al te vrolijk van werd. Gezellig met z’n vieren op vrijdagavond The Voice (kids) kijken bijvoorbeeld!
 • Maandagmorgenmomentje:
  Vind je het ook zo lekker dat het ’s morgens vroeg weer licht is? Dat is toch veel lekkerder wakker worden, toch? En het is helemaal goed als ik wakker wordt door het geluid van een koerende duif. Dat geluid doet me denken aan vroeger, als ik op zolder wakker werd van het licht (ik sliep nooit met mijn gordijnen dicht) met dit vertrouwde geluid. Dat is voor mij echt demooiste manier om wakker te worden. 

Wat verder voorbij kwam

Tot volgende week!

Pin It on Pinterest