Het is zover: mijn eerste wekelijkse update van Shiningkids! 

In deze nieuwspost geef ik jullie een inkijkje achter de schermen van Shiningkids en deel ik wat er de afgelopen dagen aan interessante zaken voorbij is gekomen. Doe er je voordeel mee, zou ik zeggen!

Wat gebeurde er afgelopen week 

  • Mijn wekelijkse webinar levert mooie momentjes en reacties op. Echt super fijn om te horen dat luisteraars het waardevol vonden en ook echt iets met de tips kunnen thuis. Ook de mini-Luisterkindafstemmingen die ik verloot onder de deelnemers die tot het einde blijven, worden goed ontvangen. Altijd spannend wat men erin herkent en waar het toe leidt. Eigenlijk is een mini-Luisterkindafstemming een super mooie boodschap die je aan jezelf stuurt.
  • Ik ben druk bezig met het opnemen van de video’s voor mijn coachprogramma wat 2 april van start gaat. Dus voor degene die hieraan meedoen: er wordt hard achter de schermen aan gewerkt. Ik houd jullie op de hoogte!
  • Mijn nieuwe folders zijn binnen!

    Yeah, super blij mee! Nu ophangen op plaatsen waar veel ouders komen. Wel heel spannend hoor, om jezelf opeens aan de muur te zien hangen. Ook voor de jongens is het super spannend. We hebben het er uitgebreid over gehad of ze ook op de foto wilden. En dat wilden ze. Ze vonden het leuk om aan de fotoshoot mee te doen en gaven toestemming om op de folders afgedrukt te worden. De folders worden, met het oog op hun privacy, niet in onze woonplaats en in de stad waar ze naar school gaan opgehangen. Keistoer vind ik onze mannen!
  • Deze week de knoop doorgehakt: ik ga op 5 april in Het Knooppunt in Voorschoten samen met een andere kindercoach een avond organiseren over kracht en zelfvertrouwen. Daar mag ik de “breinkant” van het verhaal voor organiseren. Super leuk om samen te werken en kennis uit te wisselen.

Mijn eigen posts van de afgelopen dagen

Wat verder voorbij kwam

Tot volgende week!

Pin It on Pinterest